Štampa folije

Img
Reklamne table

Izrada reklamnih tabli i natpisa na podlozi od raznih materijala kao što su Leksan (Lexan), Foreks (Forex), Pleksiglas (Plexiglas) i metal (pocinkovani lim) raznih dimenzija. Za izradu reklame na podlozi koristimo kvalitene dugotrajne pvc vinil folije. U zavisnosti od potrebe i želje klijenta reklamne table i natpise radimo isecanjem folije profesionalnim katerom ili štrampom na eko solvent ploteru visoke rezolucije. Dizajn reklamne table možemo izraditi mi, ili koristiti dizajn koji je obezbedio klijent.

Štamparija Novi Sad - Svetleće reklame

U mogućnosti smo da Vam ponudimo izradu i montažu svetlećih reklama. Izradjujemo reklame raznih dimenzija i oblika, one mogu biti jednostrane ili obostrane, zaobljene ili četvrtaste. Mogu biti izradjene od klasicni metala i profila ili od raznih ukrasnih aluminijumskih profila.

Img
Samolepljive foto tapete

Samolepljive foto tapete se izrađuju na kvalitetnom tapet papiru, a po Vašoj ideji i unikatnom dizajnu. Izrađujemo tapete u svim dimenzijama spram Vaših potreba.

Fotografije na platnu

Fotografija se štampa kvalitetnim ekološkim ploterom i pri tome se koriste potpuno ekološke boje na bazi sojinog ulja, koje prilikom sušenje i dugog perioda upotrebe ne ispuštaju nikakve neprijatne i štetne mirise. Platno/kanvas ili jos poznato kao slikarsko platno (pravo platno) je izradjeno od 100% pamuka i takodje je potpuno ekološko. Štampano platno se zateže na drveni ram debljine 22mm, ovako zategnuto platno nije neophodno dodatno uramljivati jer se dobija efekat klasične slike "ulje na platnu", platno takodje ima svoju teksturu koja je odlika visokih estetskih vrednosti.Sva platna se lakiraju i šalju spremna da se okače na zid. Ovako izradjene fotografije/slike su dugovečne, otporne na uv zrake i vlagu.

Reklamni izlozi

Izrada reklamnih izloga, dizajniranih prema zahtevima klijenta ili prema našem predlogu. Kod izrade reklamnog izloga koristimo pvc folije sečene na kateru ili štampane na ploteru kao i njihovu kombinaciju. Koristimo i druge vrste folija kao sto su paskirane i one way vision (rupičasta jednostrano providna folija). Takodje izlog možemo i potpuno zatvoriti, lepljnjem folije preko celog izloga ili dela izloga ili prozora, u nekoj od preko 60 nijansi boja folija.